已有账户? 登入 | 进入新 Lomography? 注册 | Lab | 当前位置:

用 LC-Wide 拍夜景 (Night Photography with the Lomo LC-Wide)

Lomography 的最新相机 LC-Wide 拥有自己的快门速度限制却有无限的可能,于是,我们有一个想法,用这部相机尝试一下长时间曝光以及拍摄夜景。

按此观看原文 | Click here to read the original

我们一起跟 fuzzyeyeballs.com. 网站的 ndroo 进行了一个夜之旅行,他的照片在这里:

To trick the light meter, we had a piece of blu-tack stuck on the light meter. The exposure timing was gauged and estimated according to a friend’s, Martin Liew, blog post. We went for exposures of 15 secs to 30 secs with a t-max 400 film. A tripod and cable release definitely helps for these long exposure shots. Check out our shots below:

为了欺过测光表,我们有一个粘性贴粘在测光表上。曝光时间是根据我们的朋友,Martin Liew 来衡量和测试的,他的 博客文章 最后,我们用了15秒到30秒的曝光时间和使用 T-max 的400胶卷。三脚架和快门线肯定有助于长时间曝光拍摄的。看看我们的下面的照片吧:

书写 by ymmij 翻译 by rinchy

还没有评论,你做第一个吧!

阅读原文另一个语言翻译的版本

该文章的原文出自于: English. 文章翻译的语言同时有: Spanish, 한국어, 日本語, Italiano, Deutsch, 中文(繁體版) & Français.